Idag vid 18-tiden stormade 4 pers från Skatteverket in i en lägenhet hos en medlem i Husby arbetarcentrum. Anledningen till “besöket” var att Skatteverket “fått information om att det var många som var skrivna på samma lägenhet”. Det var närmare bestämt 7 personer varav två i ett uthyrningsrum med egen ingång. En person i familjen ville först inte öppna för de fyra kontrollanterna. Skatte-kontrollanterna gav sig inte utan ringde på i hela 10 minuter innan den hemmavarande personen kände sig tvingad att öppna. 

Väl inne i lägenheten tvingade de familjen att förklara var alla sov och det blev så att säga en väldigt obehaglig ofrivillig lägenhetsvisning. När de högfärdiga halvsnutarna väl fått klart för sig att det inte var något konstigt att 7 personer bor i en lägenhet på 120 kvadrat med två separata ingångar och två toaletter och två badrum så sa de att det “bara var en kontroll och ni är inte misstänka för något”. Tack vad snällt, era (får man skriva det?) förbannade skattesvin, tidelagare (ej felstavning) av värsta sort.

Här nedan är bilden på beslutet som fattades för några veckor sedan. Grisbilden ovan är autentisk på det sättet att det är så de är klädda när de är ute och gör räder. I händerna håller pärmar med utdrag ut folkbokföringsregistret.