Husby arbetarcentrum var i förra veckan utanför Balders kontor. Man delade ut lite flygblad och snackade med några arbetare. Plötsligt dök chefen upp och styrde kvickt bilen in i garaget. En arbetare som har en tvist med Balder gav honom ett flygblad och pratade med honom. Chefen spelade som att han inte har hört någonting alls om konflikten. Han sa att han inte visste att arbetaren inte fått någon kompensation.

Efter delningen utanför kontoret så gick kampanjgruppen runt och affischerade i området. Balder skickade ut personer för att ta ner alla affischerna. Personal smög ut under lunchen och kollade. Det verkade som hela arbetplatsen var på helspänn med personer som oroligt spanade ut vilket gav ett lustigt intryck. De verkade spendera hela lunchen på att hålla koll och glömde tydligen att äta.

Av videon framgår att Balders personal tar ner affischer. Balder vill för övrigt inte medverka till att lösa konflikten så kampanjgruppen kommer att driva kampanjen vidare.