Ulf Kristersson uttalar sig i Expressen om vad som ligger bakom gängkriminaliteten och rekryteringen av unga till gängen. Han påstår att det beror på att föräldrarna inte vill arbeta utan hellre går på bidrag och att barnen inte går på förskolan och lär sig svenska. Skulden lägger statsministern på föräldrarna och säger att det ska kosta att vara en dålig förälder. Bidragen ska sänkas så att det lönar sig att arbeta.

Den här bilden är något som Tidöpartierna har jobbat hårt på att sprida för att skapa splittring i folket och mer hat mot arbetare med invandrarbakgrund. Fy på dig Uffe, gör dig en bild av verkligheten innan du öppnar munnen och uttalar dig.

Har han någonsin träffat på de ensamstående mödrarna som jobbar inom äldrevården? Har du träffat de kvinnor som blivit skadade på jobbet men inte får sina arbetsskador godkända av Försäkringskassan? Försäkringskassan godkänner mycket få skador som arbetsskador och många invandrarkvinnor som arbetar hårt med lyft o.dyl. har förstört sina kroppar för livet. Har du pratat med dem Uffe?

Har du pratat med busschauffören som har 3 jobb för att kunna betala ockerhyror i miljonprogrammen och ställa mat på bordet? Har du pratat med ensamstående som måste slita som djur på lågavlönade jobb och inte har möjlighet att vara med sina barn eftersom det ofta handlar om skiftarbete.

Tror du på allvar Uffe att dessa föräldrar är dåliga föräldrar eller tror du att de gör vad de kan för att barnen ska få bättre liv än vad de själva har? Staten har genom sin politik sett till att föräldrarna inte kan ta hand om sina barn, hur mycket de än vill. Politikerna borde skämmas, ge arbetarklassen en chans att leva så ska vi nog kunna uppfostra våra barn.

Dags att komma ner på jorden och se våra områden ur fler perspektiv än ett.