Många husbybor fick en chock idag när de kom för att hämta sina bilar på Nidarosgatan. Victoriahems parkeringsbolag hade gett cirka 50 bilar parkeringsböter under förevändning att de skulle måla parkeringsrutor. Det märkliga är att det redan har målats rutor…

Tidigare i år gick Victoriahem ut med att de skulle måla parkeringsrutor på parkeringsplatsen och alla flyttade sina bilar. När man fick lov att parkera där ingen visade det sig att de inte hade målat. Victoriahem ordnade då så att de gick runt och målade rutor trots att bilarna var parkerade och det hela löste sig.

Nu påstår de alltså att de ska måla rutor trots att det redan är färdigt och de har inte informerat hyresgästerna. Varje böter är på 900 kr och med 57 lappade bilar så nu har Victoriahems parkeringsbolag “P-service Stockholm” precis tjänat 51 300 kr.

Allmänt problem med parkeringen är för övrigt att Victoriahem inte vill numrera parkeringsplatserna vilket innebär att många parkerar fel. När hyresgästerna går till kontoret i Husby så blir illa bemötta av personalen som uppfattas som fientliga och arroganta.