Förskolekoncernen Tivoli som ägs av affärsmannen Per Anders Grahn har under många år exploaterat personalen och tillskansat sig skattepengar som de inte borde ha rätt till.

Tivoli tar in personal som får lönebidrag från staten för att de ska kunna etablera sig på arbetsmarknaden men istället för att ge dem trygga anställningar så “erbjuder” de otrygga anställningar år efter år. Innan den anställde uppfyller kraven enligt Lagen om anställningsskydd för att få en fast anställning så får de sparken eller flyttas till något annat bolag. Så håller de på år efter. Den fackliga organisationen Husby Arbetarcentrum har nu inlett en konflikt med koncernen för att garantera en medlem som behandlats på detta vis arbete. Företaget är verkligen ett “tivoli” fast det är allt annat än roligt där så man får väl kalla det ett slags begränsat tivoli, de tog bort karusellerna och har bara spökhuset kvar.

Här nedan är ett flygblad som Husby Arbetarcentrum delar ut.