Efter de rasistiska upploppen i Storbrittanien försöker nu fascister i Sverige troligen få igång något liknande. Förr i tiden hetsade de mot judar men nu är personer som bekänner sig till “islam” som ska attackeras och förnedras. Kapitalisterna i Sverige skrattar hela vägen till banken när deras nyttiga idioter skyller alla problem som de skapat på “massinvandring av muslimer”. 

De av polisen tillståndsgivna demonstrationerna kommer att gå av stapeln på dessa tider:

Stockholm Odenplan kl.11.00 2024-08-24
Göteborg Götaplatsen kl.11.00 2024-08-24
Kristianstad tid och plats ej fastslaget, ansökan inlämnad
Örebro tid och plats ej fastslaget, ansökan inlämnad

Vem eller vilka ligger bakom demonstrationerna och varför anordnar de dem?

Den så kallade korskvinnan (se bilden) sägs vara drivande bakom hatmanifestationerna. Kvinnan har tidigare figurerat i koranbränningar tillsammans med Salwan Najem (en annan känd koranbrännare) där hon klädd till nunna med ett stort kors förnedrar islam och muslimer. Korskvinnans namn är Jade Sandberg.

Sandberg har tidigare varit diakonissa i Svenska kyrkan. Hon bytte trossamfund och blev prästvigd inom den Allmänna apostoliska kyrkan 2018. Akk som den kallas, är en gammel katolsk kyrka som, till skillnad från katolska kyrkan , som vi historiskt känner den, tillåter kvinnliga präster och att präster kan gifta sig ,vilket är förbjudet i katolska kyrkan.

Sandberg menar att Islams anhängare har som mål att förinta de kristna och judiska folken och därför måste stoppas innan det är för sent.
Korskvinnans hat mot islam är välkänt och hon har fällt kommentarer om att Europa måste “tömmas på muslimer” och att religionen islam måste förbjudas innan muslimerna tar över alla samhällen.

Fascisternas hat sprider sig genom Europa

Hatet mot minoriteter som får agera syndabockar för alla problem sprider sig och denna typ av hatdemonstrationer mot en viss religion och dess anhängare splittrar folket och försvårar arbetet med att bygga upp ett motstånd mot försämringar. Det är precis vad politiker och makthavare vill.
Man kan aldrig styra ett enat folk och därför vill man sprida hat mellan olika grupper.

Ett exempel på detta är när en 70 årig man förra veckan körde in i en pro-palestinsk demonstration. Han backade och körde in i folksamlingen ett antal gånger. Mannen är känd för att sprida hat på internet mot muslimer och speciellt mot palestinier som han i sina kommentarer och inlägg helt av humaniserar.

Trots ett stort antal vittnen och klipp på händelsen låter polisen mannen gå. Polisen utreder medan en, vad vi vill kalla en terrorist, går fri ute i samhället.

På sociala medier kan man läsa att motdemonstrationer börjar anordnas. Den allt mer socialt accepterade rasismen gör att rädslan för en upprepning av kravallerna i Storbritannien är stor. Fascisterna håller liv i en tradition som funnits i Europa i 1000 år. Om det finns utsugare som tjänar på att hetsa mot minoriteter så kommer rasismen finnas kvar. Det är i grunden systemet som är problemet.